Tampereen kaupunki

“Tampereen ihme” vaatii tekijänsä

Tampere on Suomen vetovoimaisin kaupunki, joka loistaa vuodesta toiseen halutuimpana asuinpaikkana ja erilaisten imagotutkimusten kärjessä. Roihu Inc. on tamperelainen yritys ja toimistomme on Kauppakadulla, kaupungin entisellä pääkadulla. Siksi olemmekin erityisen ylpeitä, että olemme yhtenä kuudesta toimistosta mukana Tampereen kaupungin markkinointitoimistopalvelujen puitesopimuksessa toukokuussa 2023 alkaneella sopimuskaudella.

Nyssestä metaverseen ja ekokäytävistä aikuislukioon

Tampereella viestittävää ja markkinoitavaa riittää. Pelkästään ensimmäisen puolen vuoden aikana Roihu esimerkiksi suunnitteli ja koordinoi Tampereen seudun joukkoliikenteen eli Nyssen brändikuvien valokuvauksen ratikassa ja busseissa, taittoi saavutettavat raportit niin Metaversestä kuin vuositilastoistakin, animoi ekokäytäviä Powerpoint-kalvoihin ja loi abribus-näyttöihin kampanjan aikuislukiosta. Voittajan vankkureilla kyyti on kiinnostavaa ja Roihun nopea reagointikyky aiheeseen kuin aiheeseen pääsee loistamaan.

Rieväkylästä, Suomen Mansesterista, on kehkeytynyt luovien ihmisten rento innovaatiokaupunki, jonka verenkierrossa on edelleen jotain hyvin tamperelaista. Roihu uskoo, että luovat ja toimivat markkinointi­viestinnän ratkaisut syntyvät yhteistyöstä, arvostuksesta, luottamuksesta ja sitoutumisesta. Tämä on myös asiakkuutemme yhteinen työote. Tampereen menestys on rakennettu hyvillä tulevaisuuspäätöksillä ja Roihu on ylpeästi yksi niistä.

  • Brändikuvausten tuotanto ja suunnittelu
  • Taittotöitä, saavutettavuus huomioituna
  • Animointi
  • Powerpoint-esitys
  • Abribus-mainosten suunnittelu ja taitto
Teema