Asiantuntijat palveluksessanne

annamaija.webp

Toimitusjohtaja, perustaja

Annamaija Flinkkilä-Lehtonen

040 500 7816

Annamaijalla on pitkä kokemus kotimaisen ja kansainvälisen markkinointiviestinnän suunnittelu- ja toteutustyöstä sekä projektijohdollisista tehtävistä. Hän löytää ratkaisut asiakkaan tavoitteisiin asiantuntevasti ja tehokkaasti ja auttaa asiakkaita menestymään. Annamaija kysyy aina “Miksi?” eli mitään ei tehdä tekemisen vuoksi, vaan perustelut valinnoille pitää löytyä.

sanna.webp

Asiakkuusjohtaja

Sanna Rikberg

050 555 5150

Sanna on silta asiakkaan ja suunnittelijatiimin välillä. Hänellä on 15 vuoden kokemus markkinointiviestinnän suunnittelun johtamisesta ja brändikonseptoinnista erikokoisille ja eri aloilla toimiville asiakkaille. Sanna varmistaa, että tehty työ on konseptin mukainen ja noudattaa viestinnälle ja visuaalisuudelle asetettuja reunaehtoja ja tavoitteita. Tilaisuuden tullen Sanna heittäytyy mukaan myös suunnittelijoiden luoviin sessioihin.

tiia.webp

Projektikoordinaattori

Tiia Lehtonen

050 496 1949

Tiia tuo proikkareiden huoneeseen ja koko Roihun toimintaan uuden sukupolven näkemystä. Kansainvälisellä tutkinnolla varustettu somenatiivi katsoo asiakkaidemme projekteja raikkaasti eri silmällä. Se on rytmikästä tiimityötä parhaimmillaan. Puolibrittinä Tiia hoitaa Roihun kansainväliset asiakkaat kosmopoliitin varmuudella.

ap.webp

Art Director, valokuvaaja, osakas

Ari-Pekka Ahonen

040 747 8697

Ari-Pekka on monipuolinen, konseptoiva visuaalinen suunnittelija ja digimarkkinoinnin huippuosaaja. Hän muotoilee yrityksen viestin taitavasti eri markkinointiviestinnän keinoihin ja kanaviin – lehtien etusivuista verkkosivustoihin. Ari-Pekka on piinkova asiantuntija modernien digitaalisten kokonaisratkaisujen suunnittelussa. Hänen erikoisosaamistaan ovat lisäksi muun muassa kuvankäsittely ja kuvamanipulaatiot.

heikki.webp

Copywriter, konseptisuunnittelija, osakas

Heikki Väliniemi

050 438 0871

Heikin journalistitausta näkyy tekstien säväyttävyydessä ja sanataituruuden säihkeenä. Tekstisuunnittelijana hän pukee sanoiksi asiakkaan viestit monikanavaisessa markkinointiviestinnässä – kanavien lainalaisuudet ja luonteet huomioiden. Yli 10 vuotta Roihussa on tuonut kattavan kokemuksen paitsi erilaisten konseptien suunnittelusta myös asiakkaan äänen ja brändin kehittämisestä muutamaa kvartaalia pidemmällä katsannolla. Copywriter-tiimimme tuottaa myös verkkosivujen rakenne-, käytettävyys- ja sisällönsuunnittelun.

jyrki.webp

Viestintäsuunnittelija

Jyrki Mattila

044 342 3621

Jyrki puhuu markkinointia toisena kotimaisena. Pääaineinaan hänellä on asiakkaiden ajatusten lukeminen, palvelumuotoilu, viestinnän suunnittelu, verkkosivutuotanto, some-projektit sekä asiakkaan liiketoiminnan ymmärrys. Jyrkillä on taianomainen kyky luoda lisäarvoa ja vaihtaa "Eihän me voida" -asenteita "Miten me voisimme?" -pohdinnoiksi. Ja miksipä ei olisi, kun vyöllä on lähes 20 vuoden kokemus monikanavaisen viestinnän suunnittelusta.

petro.webp

Suunnittelija, Web Developer

Petro Kuosmanen

045 113 0230

Petro vastaa toimiston yksinvaltiaana velhona asiakkaiden verkkosivujen toteutuksista sekä muusta koodiin liittyvästä. Jäätävä tekninen osaaminen ja ongelmanratkaisukyky yhdistettynä edistykselliseen koodaukseen on timantinkova yhdistelmä. Jatkuva kehittyminen ja tulevaisuuden asioiden omaksuminen on tehnyt Petrosta uusien asioiden sisäänajajan Roihussa. Lisäksi hän kuvittaa, luo grafiikkaa ja tuottaa Roihun kuuluisat tunnekkeet eli modernit emojit.

jani.webp

Graafinen suunnittelija

Jani Forsström

010 292 8700

Jani on tarkka. Olipa työn alla digiä tai printtiä, asiakas voi olla varma, että pikselit ovat kohdallaan ja aineisto on oikein. Suunnittelun ohella Jani hoitaa myös videokuvausta ja -editointia sekä vastaa animaatioprojekteista. Halutessasi voit kutsua Jania myös lentäjäksi: miehellä on nimittäin lain vaatima pätevyys Roihun dronen eli kuvauskopterin lennättämiseen.

kati.webp

Art Director

Kati Parviainen

045 264 9154

Kati on visuaalisuuden erikoisosaaja. Hän suunnittelee ja toteuttaa luovat ratkaisut äärimmäisellä tarkkuudella ja yli 25 vuoden kokemuksen tuomalla kuulaalla näkemyksellä. Kati ei pelkää esittää tärkeitä kysymyksiä tai kyseenalaistaa ratkaisuja. Hieno työ ei riitä, pitää olla myös myyvä ja esimerkiksi saavutettavuus huomioitu. Kaiken päälle Katilla on korvaamatonta huippuosaamista painoteknisissä asioissa. Hän on arvokas tietopankki, kun puhutaan eri printtimateriaaleista ja niiden toimivuudesta vaihtelevissa tilanteissa. Katilla on kyky katsoa kokonaisuuksia ja luoda konsepteja, mutta myös silmää pienille yksityiskohdille.

maarit.webp

Tuotanto-AD

Maarit Vähä-Tahlo

010 292 8700

Maaritin pitkä ja monipuolinen kokemus printistä näkyy piirun tarkkana työskentelynä. Maarit tarjoaa rutiinia, ratkaisuja ja vetoavaa luovuutta teholla ja reagointikyvyllä, jota ilman Roihu ei olisi Roihu. Maarit pitää yhdessä Katin ja Janin kanssa huolta asiakkaiden materiaalien saavutettavuudesta. Sinun ei tarvitse tietää, mitä saavutettavuuslaki edellyttää tai miten logosi PMS-värit toistuvat: Maarit ammattilaisena vastaa, että kaikki on juuri niin kuin pitää.

satu.jpg

Digimarkkinoinnin suunnittelija

Satu Kantti

010 292 8700

Satu on Roihun uusin tulokas ja monitaitoinen digimarkkinoinnin suunnittelija, joka luo vaikuttavaa markkinointisisältöä digi- ja someympäristöissä ja tukee myös Roihun printtituotantoa. Liikkuvaa kuvaa tai liikuttavaa sisältöä: täältä pesee! Sadun rikas kokemustausta markkinointiviestinnän suunnittelusta niin teknologiayrityksissä kuin yliopistomaailmassakin on nyt asiakkaidemme hyödynnettävissä. Satu tuottaa Roihuun raikasta näkökulmaa ja asiakkaille lumoavia markkinointikampanjoita.

Teema