Puristeteos Oy

“Uusi ilmeemme on h*lvetin magee!” – Metalliyritys uskalsi ja onnistui

Roihu Inc. uudisti Puristeteoksen ilmeen, viestin ja verkkosivut rohkealla otteella. Konservatiiviselle metallialalle saatin raikas tuulahdus päät kääntävää erottuvuutta, joka on saanut erittäin positiivista palautetta. Puristeteoksen toimitusjohtaja Ville Mäenpään mukaan on hienoa, että joku uskaltaa. Ja vielä hienompaa, että muutoksen etulinjassa on oma yritys.

Räväkkä edelläkävijä

Mäenpään mukaan ilme ja viesti kuvaavat hyvin Puristeteoksen tämän hetken toimintaa rohkeana ja räväkkänä suunnan näyttäjänä. Mäenpään mielestä ne tukevat hyvin yrityksen nykyistä tilaa sekä tulevaa metallin vallankumousta digitalisaation puolella. Rohkea linja ei ole itsetarkoitus.

– Selkeän, virtaviivaisen ja jopa taiteellisen visuaalisuuden taustalta aukeaa hienosti myös Puristeteoksen palvelukonsepti sekä yrityksen halu olla asiakkaansa paras ja tärkein yhteistyökumppani. Ilme viestii, että olemme ehkä hieman aikaamme edellä ja toiset tulevat seuraamaan perässä. Haluamme erottua kilpailijoistamme. Mielestäni nyt onnistuimme tässä aivan kympillä. Toivottavasti joku jopa ärsyyntyi, Mäenpää virnistää.

Kun kaksi rohkeaa alansa toimijaa kohtaavat, lopputulokselta ei voi muuta odottaakaan. Onhan uusi ilmeemme h*lvetin magee! Roihu tuntee minut ja vaatimukseni. Se on varmasti yksi vahvuus yhteistyössämme, sillä tarvitsen rohkean yhteistyökumppanin. Yllätyin, kuinka hyvin Roihun porukka ymmärsi tarpeeni ja tavoitteeni. Tarvitaan aika pitkä yhteistyö taustalle, jotta näihin tavoitteisiin päästään ilman suurta räpiköintiä. Haluamme erottua kilpailijoistamme. Mielestäni onnistuimme tässä aivan kympillä.
— Toimitusjohtaja Ville Mäenpää, Puristeteos Oy
  • Uusi ilme
  • Verkkosivusto
  • Messuosastot
  • Messuvideot
  • Tuotekortit
Teema Vaihda teemaa