7.3.2024 11.09

Roihu nousi Kestomenestyjäksi – ja Tampereen top 3:een!

Roihu Inc. sai Kauppalehden Kestomenestyjä-sertifikaatin. Vaatimuksia Kestomenestyjäksi ovat sijoittuminen sekä kaikkien suomalaisten yritysten että oman alan yritysten parhaiden joukkoon neljänä vuonna peräkkäin. Kestomenestyjä-yritysten joukossa on vain 3 % suomalaisyrityksistä.

Mikä tekee Menestyjän?

Menestyjäyritysten ominaisuuksia ovat vakiintunut toiminta, vakaa kasvukehitys, hyvä tulos ja kannattavuus, vahva rahoitusrakenne sekä jatkuvan toiminnan turvaava maksuvalmius. Kestomenestyjä 2021-2024-luokitukset perustuvat tilikausiin aikavälillä 2020/06-2024/05.

Kauppalehden Menestyjät-listalla Roihu Inc. on ollut jo vuodesta 2019. Saman kokoluokan tamperelaisia markkinointiviestinnän yrityksiä on Roihun lisäksi tuoreimmalla listalla vain kaksi.

Vuosittaisiin, oikaistuihin tilinpäätöstietoihin perustuvassa menestyjäluokituksessa yrityksen taloudellinen suorituskyky pisteytetään usean eri tunnusluvun pohjalta. Kultakin osa−alueelta yritys saa pisteet omassa kokoluokassaan: vertailua tehdään kaikkiin Alma Talentin tietokannan yrityksiin sekä yrityksen oman toimialan muihin yrityksiin.

Haluatko menestyä Menestyjän kelkassa? Ota yhteyttä!

Takaisin ajankohtaisiin

Teema Vaihda teemaa