Roihu vei Gallantin sujuvasti oikeaan suuntaan

Roihu Inc. sai kunnian olla mukana uudenlaisen asiantuntijayrityksen ensiaskeleissa, kun Gylling Accounting ja Leppävaaran Laskenta yhdistyivät Gallantiksi. Talouden, henkilöstöhallinnon, verotuksen, liikejuridiikan ja konsultoinnin kansainvälinen asiantuntijatalo tuottaa arvokasta dataa viimeisintä teknologiaa hyödyntävillä työvälineillä.

Roihu rakensi Gallant-brändin suunnittelemalla ja toteuttamalla muun muassa markkinointiviestinnän konseptin, visuaalisen ilmeen, logon, verkkosivut ja markkinointimateriaalin.

Sulautumisessa syntyvän yrityksen pitää huomioida olemassa olevat asiakkaat ja heidän sitouttamisensa sekä houkutella uusia. Gallant-brändi näyttääkin edeltäneitä yrityksiä tuplasti isommalta ja viestii kiinnostavasti mutta perustellusti yhtiön toiminnasta.

– Roihu sisäisti toiveemme ja yhdessä rakensimme liiketoiminnan vahvuuksista kertovan yhtenäisen pääviestin ja ilmeen, jotka erottuvat positiivisesti kilpailijoista. Gallantin markkinointi on koko ajan mennyt sujuvasti oikeaan suuntaan, markkinointipäällikkö Lotta Makkonen iloitsee.

Tutustu referenssiin

www.gallant.fi