Strategi/konseptisuunnittelija/copywriter

Töitä tarjolla huippuporukassa!

Onko tekstisi terävää? Puhutko markkinointia toisena kotimaisena? Tunnetko strategisen suunnittelun ja konseptoinnin kuin omat taskusi? 

Etsimme monipuolista ja osaavaa copywriting-taitoista konseptisuunnittelijaa täydentämään rivejämme. Roihu Inc:ssä pääset tekemään markkinointiviestintää kaikessa laajuudessaan mielenkiintoisille asiakkaille laajalla toimialakirjolla. Saat asiakkaiksi ja työkavereiksi A-luokan ammattilaisia, jotka arvostavat markkinointiviestinnän laadukasta suunnittelua ja tiimihenkeä.

Tehtävässäsi vastaat asiakasyritystemme markkinointiviestinnän konseptoinnista, viestin kiteyttämisestä ja monikanavaisen jalkautuksen toteutuksesta ja valvonnasta. Tunnet hyvin markkinointiviestinnän keinot ja kanavat ja osaat toteuttaa kuhunkin kanavaan parhaiten soveltuvaa ja asiakkaan liiketoiminnan tavoitteita palvelevaa sisältöä.

Edellytämme alan koulutusta ja kokemusta vastaavista tehtävistä/osaamisalueista:

  • Markkinointiviestinnän strateginen suunnittelu ja konseptointi
  • Liiketoimintaymmärrys ja -näkemys
  • Mediakentän asiantuntemus
  • Monikanavaisen markkinointiviestinnän copywriting
  • Verkkosivujen rakenne-, käytettävyys- ja sisältösuunnittelu

Lähetä hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkatoiveesi osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

15.1.2019 mennessä.

Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä.