Mokkamestarit on Roihu Inc:lle herkullinen paikka

Roihu Inc:n ja tamperelaisen pienpaahtimon sujuva yhteistyö perustuu suoraan kommunikaatioon ja rohkeaan ideointiin.

Tällä kumppanuusmallilla on syntynyt muun muassa Mokkamestareiden verkkosivuston suunnittelu ja toteutus, verkkokaupan visuaalinen ilme, yritysesite, valokuvaus sekä pakkausetiketit kahveihin.

 

Ideoita tuotteen ulkopuolelta

Ideoinnissa on menty reilusti pelkkää kahvia pidemmälle. Tuoreimpana esimerkkinä on Makupari täynnä tunnetta -konsepti, jonka tavoitteena on saada kahvisuositukset samaan arvoon viinisuositusten rinnalle. Tiedotteisiin tuodaan rohkeasti myös yhteiskunnallista, maailmanlaajuista näkökulmaa.

– Heti ensitapaamisessa Roihu ehdotti uudistuskohteita, joita emme itse olleet edes huomanneet, Mokkamestareiden toimitusjohtaja Reija Paakkinen kertoo.

 

Palvelua joka tarpeeseen

Laajan perehtymisen ja asiakkaan saappaisiin astumisen lisäksi roihulaiset saavat kiitosta palvelun laajuudesta: asiakas saa saman katon alta kaiken tarvitsemansa.

– Arvostamme pitkäaikaista kumppanuutta ja olemme todella tyytyväisiä Roihun kokonaisvaltaiseen palveluun. Lisäksi saamme arvokasta teknistä opastusta, Paakkinen kiittelee.

Mokkamestarit Oy on itsenäinen suomalainen pienpaahtimo. Yritys on edistänyt suomalaista kahvikulttuuria ja tarjonnut makumatkaa erikoiskahvien maailmaan jo 1990-luvun alusta lähtien. Laadukas irtoteekauppa on ollut mukana yrityksen perustamisesta asti. Maailmalta tuodut raaka-aineet jalostuvat laadukkaaksi kahviksi Tampereen vanhimmassa kahvipaahtimossa. Kahvi- ja teetuotannon eettisyys on keskeinen osa yrityksen toimintaa.