rinc fire


Konseptisuunnittelija/copywriter

Kokenut konseptisuunnittelija ja soljuvaa tekstiä naputtava copywriter - töitä tarjolla huippuporukassa!

Onko tekstisi terävää? Puhutko markkinointia toisena kotimaisena - myös sujuvasti englanniksi? Tunnetko strategisen suunnittelun ja konseptoinnin kuin omat taskusi?

Roihu Inc:ssä saat suunnitella kiehtoville asiakkaille koko markkinointiviestinnän kirjoa lavealla pensselillä. Työtäsi voidaan lueskella huoltoasemalla Alavudella tai hallintorakennuksessa Afrikassa. Saat asiakkaiksi ja työkavereiksi A-luokan ammattilaisia, jotka arvostavat laadukasta suunnittelua ja tiimihenkeä.

Vastaat asiakkaidemme markkinointiviestinnän konseptoinnista, viestin kiteyttämisestä ja monikanavaisista sisällöistä. Tunnet erinomaisesti markkinointiviestinnän keinot ja kanavat. Osaat toteuttaa kuhunkin kanavaan parhaiten soveltuvaa ja asiakkaan liiketoiminnan tavoitteita palvelevaa sisältöä. Työkokemuksesi ansiosta sinulle on kehittynyt kuudes aisti: osaat tehdä markkinointiviestintää kerralla oikein.

Edellytämme alan koulutusta ja kokemusta vastaavista tehtävistä/osaamisalueista:

  • Markkinointiviestinnän strateginen suunnittelu ja konseptointi

  • Liiketoimintaymmärrys ja -näkemys

  • Mediakentän asiantuntemus

  • Monikanavaisen markkinointiviestinnän copywriting

  • Verkkosivujen rakenne-, käytettävyys- ja sisältösuunnittelu

  • Sosiaalisen median kanavien kampanjoiden luominen, kohderyhmämäärittely sekä mainostuksen rakentaminen ja seuranta (ainakin Facebook, Instagram ja LinkedIn)

  • Markkinointiviestinnän tekstien tuottaminen englanniksi


Lähetä hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkatoiveesi osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. 31.1.2021 mennessä.

Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä.