Roihu juhlii – Kerralla oikein jo 20 vuotta

Roihu juhlistaa pyöreitään tänä vuonna. Juhlavuosi sujuu työn merkeissä, kuinkas muutenkaan. Samalla 20-vuotias Roihu aloittaa uuden kappaleen tarinassaan, jonka ytimessä on aina ollut jatkuva kehittyminen. Teemme aktiivisesti hyvää ja vielä vähän parempaa työtä nykyisten ja uusien asiakkaiden kanssa – kerralla oikein on huoneentaulu, joka pysyy.

ROI eli Return on investment, suomeksi sijoitetun pääoman tuotto, oli punainen lanka Roihun nimessä ja toiminta-ajatuksessa jo 2003. Siltä osin mikään ei ole muuttunut, vaikka aika moni muu asia siinä ympärillä onkin. Markkinointiviestintä on edelleen innostava investointi ja järkevää varojen käyttöä, jolle asiakas saa tuottoa.

Juhlavuoden markkinointiteemassa näkyy, kuten saatoit arvatakin, ROI.

Roihu Inc. on tamperelainen markkinointiviestinnän suunnittelutoimisto, joka löytää ratkaisut asiakkaan tavoitteisiin tehokkaasti, asiantuntevasti ja lämmöllä. Autamme asiakkaitamme menestymään ruuhkaisillakin markkinoilla. Roihulaisuus on taitoa tehdä asiat kerralla oikein: Asiakkaalla on raaka-aineet. Luovuus, huolellisuus ja rohkeus tekevät niistä tarinan. Tulos syntyy tarinoista.