Video on sisältömarkkinoinnin kuningas ja liikkuva kuva kaikkien huulilla. Video liikkuu verkossa vaivatta, sen jakelu eri kanavissa on helppoa ja vaivatonta. Se vetoaa tarvittaessa tunteisiin ja kertoo koskettavankin tarinan sekunneissa.

Videotuotanto tarjoaa mahdollisuuksia monenlaiseen, eikä se terminäkään rajoitu enää vain jättibudjetilla varustettuun mainosspottituotantoon. Video yrityksen sisältömarkkinoinnissa on tehokas tarinankerronnan muoto. Se kiteyttää viestin niin, että liikkuvan kuvan äärelle malttavat pysähtyä sekä ruuhkavuosissa rämpivät että levottomat diginatiivit.

Video paketoi tarinan

Videokerronnan sisältö voi vaihdella koskettavasta yritystarinasta kiteytetyn asiakashyödyn esittelyyn. Videon avulla tuote-esittelyt ja ohjeet paketoituvat helposti omaksuttavaan muotoon ja jättävät muistijäljen. Hyvä video rakentuu kohderyhmää puhuttelevasta sisällöstä, hyvästä käsikirjoituksesta ja maltillisesta kestosta. Suositeltava videon pituus vaihtelee minuutin molemmin puolin.

Teknologia kirittää kehitystä

Tekniikan jatkuva kehittyminen tuo uusia tuulia videomarkkinointiin. VR-, MR- ja AR-videot mahdollistavat jo nyt täysin uudenlaisia katsojakokemuksia. Interaktiiviset videot, jotka mahdollistavat katsojan osallistumisen ja loppuratkaisun valinnan, kasvattavat suosiotaan myös yritysmarkkinoinnissa. Teknologia kirittää videon kehitystyötä ja tuotantomääriä. Googlen kärkikahinoissa nähdään yhä useammin liikkuvaa kuvaa käyttäviä toimijoita.

Kustannustehokkaasti kaikkiin kanaviin

Laadukkaasti tuotetusta videomateriaalista voidaan muokata sisältöä markkinoinnin muillekin osa-alueille. Kustannustehokas, samankaltaisen sisällön jakaminen eri medioissa ja näiden ristiinlinkkaus puolestaan kasvattavat tutkitusti verkkosivuston konversiota eli edesauttavat sivustolle asetetun, mitattavan tavoitteen toteutumista.

Missä kanavissa yrityksesi voisi hyödyntää liikkuvan kuvan voimaa ja miten? Me Roihussa suunnittelemme ja toteutamme merkityksellisiä tarinoita ja tuloksellisia sisältöjä videon keinoin. Kysy lisää!

Kuvailevin terveisin
Saila